18 Nisan 2012 Çarşamba

13 Nisan 2012 Cuma - Balçova Egepark AVM İzmir'in Dünü Bugünü Sergisi


“İzmir’in Dünü Bugünü” Temalı Fotoğraf Sergisi Açılışı

(30 adet fotoğraf sergilendi)


 13.00'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Ali Çelik, Şube Müdürü Ferda Sarıyer , Ege Park Balçova Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Pırlant,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir İnternet Haftası Ekip Üyesi Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımı ile Balçova Egepark AVM Sergi Alanında düzenlenen İzmir İnternet Haftası "İzmir'in Dünü Bugünü" fotoğraf yarışmasına katılan eserlerden oluşan fotoğraf sergisini törenle açıldı.

 Açılışta konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Ali Çelik, dünya iletişim çağında, özellikle internet teknolojisi çok önemli. Aklınıza ne geliyorsa internette ulaşabiliyorsunuz. Her türlü şeyin yanına gitmeden görmek mümkün.
Pasaportsuz gezmek internetle mümkün!
Cebinizde pasaport olmadan, tıklayarak dünyayı gezebiliyoruz. Doğru ve iyi kullanıldığı zaman internet gibi teknoloji harikası gerçekten yarar sağlamaktadır. Her sene iyi kullanılsın diye iki hafta boyunca internet haftasını kutluyoruz. Özellikle Milli Eğitim camiasında internet haftasını farklı ve etkili biçimde kutluyoruz" diyerek, internet haftası etkinliklerinin özü konusunda konuşmasını gerçekleştirdi.


Haber: İzmir İnternet Haftası Basın Temsilcisi (13.04.2012 / Balçova-İzmir)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder